BAUDER THERMOFOL M 15 PVC

  SZINTETIKUS SZÖVETTEL MEGERŐSÍTETT SZIGETELŐ LEMEZ

         

Területsúly :                                  gr/m2

Súly                                                 57 Kg

Hordozó betét            PES szövet

Anyag                     PVC-P

Hossz         20m                                          

Szélesség         1,5m                                 

Szintetikus szövettel erősített szigetelő lemez.

BauderTHERMOFOL M PVC-P vízszigetelő lemez, kizárólag mechanikai rögzítéssel leterhelés nélkül.
Tetőszigetelő rendszer megerősített hordozóbetéttel mechanikai rögzítéshez, leterhelés nélkül. A lemez nagyobb biztonságot nyújt a csatlakozásoknál is

szélesség: 1500 mm
gyökérállóság: FLL szerinti
anyag: PVC-P
hordozóbetét: műanyag szálszövet

Ötféle vastagságban kapható:1,5/1,8/2,0 mm

Az ipari épületek és csarnokok építése során a könnyűszerkezetes tetők vízszigetelésének gyakran csak minimális, illetve átlagos követelményeknek kell megfelelnie. Ilyen esetekben ajánljuk a PVC-P alalpú rendszereket. A BauderTHERMOFOL lemezzel készített egyrétegű vízszigetelés megfelel az általános követelményeknek, és biztonságos fektetést tesz lehetővé újépítésnél és felújításnál egyaránt.

BauderTHERMOFOL U/ BauderThermofol M vízszigetelő lemezek:
A robosztus PVC-P lemezek egyrétegben szabadon fektethetőek, a varratok forró levegős vagy oldószeres hegesztéssel lezárhatóak.

A szélterhelés elleni megbízható védelem mechanikai rögzítéssel leterhelés nélkül történik. Egyes hőszigetelő anyagok (pl.: EPS), és kavicsleterhelés esetén elválasztó és védőréteg beépítése szükséges.

Bauder párazáró:
A rendszer kiegészítéseként az aljzatnak és a műszaki előírásoknak egyaránt megfelelő, magas szakítószilárdságú párazáró lemezek különböző minőségben állnak rendelkezésre.

Rendszer tartozékok:
– tisztítók

– ragasztók
– vízelvezetők
– szellőzők
– rögzítő elemek
– idomok (pl.: sarkok, áttörések stb.)

A műanyag tetőszigetelő lemezek fektetése:

A műanyag tetőszigetelő lemezeket túlnyomórészt szabadon fektetett rendszer formájában alkalmazzák.

Az egyes rétegeket mechanikai úton, vagy leterheléssel rögzítik. A mechanikai rögzítés a DIN 1055-2005 4. – rögzítésre vonatkozó – részében leírtaknak megfelelően történik. Leterhelés esetén csak bevizsgált, speciális tetőszigetelő lemezek alkalmazhatók.

Az állóvíz, a mikroorganizmusok és a gyökérzet okozta fokozottabb igénybevétel meghatározza az ilyen esetekben szükséges, beépítendő tetőszigetelő lemezeket.

A vékonyabb és célzott lemezkialakítás teszi a műanyag tetőszigetelő lemezeket hatékony, tartós és biztonságos vízszigetelő rendszerré.