JUTADACH 270 THERMOISOL 2AT

KÉTRÉTEGŰ ANTIKONDENZÁCIÓS  SZÉLZÁRÓ PÁRAÁTERESZTŐ TETŐFÓLIA

2rétegű antikondenzációs páraáteresztő tetőfólia    270 Gr/m²

Szélzáró alátétfedés

Sd érték:                                                  0,15 m

Szakító szilárdság             500/500 N/50 mm

Szegszakító ellenállás                      300/300 N

Éghetőségi osztály                                          E

Hőállóság                                     -40      +100 °C

Közvetlenül fektethető a hőszigetelésre, vagy az arra épített deszkázatra

 

TERMÉKLEÍRÁS

Alkalmazható alacsony hajlásszögnél (6°-tól)fémlemez fedés alá . 

a JUTADACH THERMOISOL 270 NP  Kétrétegű páraáteresztő alátétfólia. Egy poliuretán alapú esőálló légáteresztő felső réteg, egy különleges nem szőtt hordozórétegen.

    a JUTADACH THERMOISOL 270 NP alkalmazható szellőztetett és szigetelt ferde tetőszerkezeteknél. A felső funkcionális réteg a fóliát rendkívül ellenállóvá teszi az időjárás káros hatásaival , és egyéb külső mechanikai hatásokkal szemben . Az alsó, nem szőtt réteg biztosítja a termék megfelelő szakító szilárdságát, szegszakító ellenállását, és átszúrás elleni védelmét.

 a JUTADAC THERMOISOL 270 NP alapanyagának köszönhetően fokozottan ellenálló a vegyi anyagokkal szemben, védelmet nyújt az impregnált  faszerkezeteknél. A fólia felületét a savas vagy lúgos lecsapódó pára nem károsítja, ezáltal fémlemez fedés alá is alkalmazható. Az időjárásálló külső réteg minden körülmények között biztosítja a tetőszerkezet, és a hőszigetelés megfelelő védelmét. Biztosítja a megfelelő termikus működést. Megakadályozza a kondenzációt. A teljes légzárást az átfedéseknél, a speciális kialakítású integrált ragasztószalagok teszik lehetővé . A csúszásgátló domborított rácsfelület, segíti az egyenes vágásokat, könnyen kezelhetővé teszi a terméket. Javításra és a fóliasávok átlapolásainak felső átragasztására használható a JUTATOP WB TAPE ragasztószalag.

 a JUTADACH THERMOISOL NP egyedi ragasztósávval van ellátva. Alapanyagának köszönhetően nem rohad, nem penészedik.

Teljesen megfelel az EN 13859/1. szabvány feltételeinek.

BEÉPÍTÉSE

A fóliát gyűrődésmentesen tiszta és sima és száraz felületre kell fektetni. Rögzíteni, rozsdamentes szögekkel vagy mechanikus tűzőgép kapoccsal a szarufára. Az átfedéseknél az integrált ragasztószalagról a védőfóliát el kell távolítani, majd a fóliasávokat össze kell nyomni.  A fóliát ellenléccel kell biztosítani, ezzel biztosítva a tetőszerkezet megfelelő szellőzését. Az ellenléc méretét a hatályos irányelvek szerint kell meghatározni. Ez esetben min 5 cm. A beszellőzési keresztmetszet a szellőztetni kívánt tetőfelület 0,2 %-a ,de min 200 cm2 / eresz fm. A fedés előtt a fóliáról minden olyan szennyeződést el kell távolítani, ami akadályozhatja a csapadék akadálytalan lejutását, és a levegő szabad áramlását.

 A munkát úgy kell ütemezni, hogy a végleges fedés a lehető legrövidebb idő alatt felkerüljön.

A fólia ajánlott ára viszonteladóinknál      

1500 Ft/m2      112500 Ft/tek